Weinig crossers in Lille!

01.01.2010 - Afgelopen zondag was er de veldloop in de Lilse Bergen. Normaal gingen we om 10.00 uur vertrekken naar Lille, maar iedereen koos er voor om in zijn bed te blijven liggen of dicht tegen de kachel te kruipen terwijl buiten de sneeuw met pakken naar beneden dwarrelde. Voor de mensen van Atac was het jammer natuurlijk, want ze hadden maar 256 lopers op hun cross, maar ja de weergoden die heb je niet in de hand.

Toch verschenen er enkel Esakers aan de start op de cross in Lille. Voor Julie, Marie, Tiba, Floor, Kato, Lars en Annelies was de verplaatsing door de sneeuw niet zo ver, want van Beerse naar Lille kan je bijna te voet. Anders stond het er voor, voor Evy en Guy die de koude en de gladde wegen trotseerden om mee te kunnen doen aan hun wedstrijd. Julie eindigde bij de pupillen dames als 7e. Marie eindige als 4e bij de eerste jaars miniemen. In dezelfde reeks ging Tiba met de 10 plaats lopen. Bij de tweede jaars miniemen won Floor weer overtuigend haar wedstrijd en eindigde Kato net naast het podium op een 4e plaats. Bij de jongens legde Lars eveneens beslag op de 4e plaats. Annelies eindigde 5e bij de cadetten dames. Guy dit dit maal de lange cross liep eindigde als 18e wat gezien de weersomstandigheden een enorme mooie prestatie is. Evy die stillaan terug begint te lopen na heel wat kwetsuren eindigde op een 4e plaats. Ik wil al deze atleten proficiat wensen met hun deelname, want je moet karakter hebben om met dit weer een wedstrijd te lopen. Anderzijds kan ik heel goed begrijpen dat de anderen niet gereden hebben, want het was levensgevaarlijk op de weg en je moet het ongeluk niet altijd zoeken.