Bert en Manuel mogen het podium beklimmen.

12.11.2011 - Traditiegetrouw trokken weer enkele esakers naar de Nekker te Mechelen om hun wedstrijd te lopen op het mooie,nieuwe gevarieerd parkoer.

Ook ditmaal mocht Warre als esaker weer de spits afbijten. Tussen een groot peleton van 43 man sterk kon hij zich van meet af aan in de kopgroep nestelen en wist nog net de 10de plaats te behouden bij de benjamins jongens.Na een voorzichtige start rukte pupil Tessa ook op naar een 10 plaats van de 30 deelnemers.Tweedejaars Pupil Cordulle, ditmaal ook goed gestart liet een 12de plaats noteren van de 36 atleten.Pupil Bert bepaalde vanaf het begin mee het tempo, met z'n drieen konden ze van de rest weglopen maar trok naar meet toe aan het kortste eindje. Hij behaalde toch een knappe derde plaats en hield zelfs 43 lopers achter zich.Bij de miniemen meisjes zou Lora haar eerste cross van dit seizoen lopen. Na een terughoudende start viel ze net buiten de toptien, dus 11de van de 37 atleten.Slechts 27 atleten bij de tweedejaars miniemen, Kim die haar wedstrijd geleidelijlk opbouwde finiste als 22ste.16 scholieren jongens stonden aan de start. Manuel zou al direct na het startschot een niet bedreigbare mooie 2de plaats in nemen en mocht zo de tweede medaille richting Essen nemen.Jan Denobel had besloten de korte cross te lopen en eindigde na een spurt als 22ste loper van de 24 Voor Seniore Evy startte ook hier haar crossseizoen en zij liep als 6de seniore over de meet in een deelnemersveld van 20 loopsters.Als laatste esaker startte Mattias ,15 junioren lieten zich meesleuren in het mastergeweld. Mattias kon aansluiten in een mooi groepje, maar moest hen bij het ingaan van de laatste ronde laten gaan en liep als 12 junior binnen.