Het AAS-criterium 2012 is gedaan!

29.09.2012 - Na een mooie en spannende wedstrijd in Brasschaat werd het AAS-criterium afgesloten met de traditionele prijsuitreiking.

Na 8 wedstrijden zit het AAS criterium van 2012 er op. Op de finale in Brasschaat waren weer heel wat Esakers van de partij en hebben veel atleten (van Esak en andere clubs) nog één of meerdere persoonlijke records verbroken. Hierdoor werden verschillende klassementen nog grondig door elkaar geschud. Voor vele Esakers bleef het dan ook spannend tot de laatste minuut. Na het beidindigen van de officiele wedstrijden werden er nog een aantal leuke spelletjes gespeeld in afwachting van de einduitslag. Gelukkig kon de prijsuitreiking rond de klok van zessen starten. Bij de benjamin meisjes vonden we drie Esakers in het klassement terug. Ellen eindigde als 23e, Nova behaalde een 19e plaats en Lune eindigde in haar eerste AAS-criterium op de 12e plaats. Bij de benjmin jongens behaalde Lars een 22e plaats, Warre eindigde 11e en Lennert legde beslag op de 5e plaats. Ook de pupillen meisjes behaalden mooie resultaten met Kaat op de 18e plaats, Cordulle op de 15e plaats en Tessa op de 10e plaats. Ook onze vier pupillen heren kregen een mooie beker overhandigd. Robbe werd 37e, Stijn kreeg de beker met het plaatje voor de 28e plaats, Nelson werd 23e en Bert kon beslag leggen op de 20e plaats. Tot slot waren er ook nog 4 miniemen meisjes. Sille werd 13e, net voor haar op een 12e plaats konden we Lora zien glunderen. Lore werd 8e en Kim mocht de rij sluiten met een prachtige 5e plaats.Wij zijn heel trots op al deze atleten en hopen natuurlijk dat volgend jaar veel meer Esakers de weg vinden naar dit prachtige criterium bestaande uit 8 wedstrijden. De atleten kunnen er hun kunnen ten toon spreiden en krijgen op het einde nog een mooie beker tijdens een heel leuke finale. Nogmaals proficiat aan al onze eindlaureaten, jullie hebben dat prachtig gedaan!Het volledige eindklassement vind je <a href=http://www.2910essen.net/esak/aas.php>hier</a> terug.