Veel Esakgroen gespot op de Ronde van Essen.

01.09.2013 - Onze atleten streden gedurende 6 dagen om de hoogst haalbare plaatsen op dit mooie loopfestijn in Essen.

Lennert, Cordulle, Lora en Ben mochten de traditionele gele trui, die bij de winnaar hoort, zaterdag mee naar huis nemen. Manuel ( reeks 1996 - ...) werd tweede achter Ben en Mattias mocht het podium vervolledigen.Rik en Warre werden verdiend derde in hun reeks.Lize, Nova, Ward, Lars, Soo en Bert Van Tilburg behaalde ook mooie plaatsen binnen de top tien. Nelson en Bert Van Loenhout eindigden nog sterk in het eindklassement ondanks het feit dat ze niet elke dag konden deelnemen.Traditioneel werd de week afgesloten met een volkscross. Filip verloor daarin van zijn clubgenoot Pieter. De laatste gele trui en een zilveren medaille werden binnengehaald door onze Esakatleten.Proficiat aan al onze atleten.Bekijk de vele foto's van de ronde via <a href=http://rondevanessen.be/>deze website</a> of facebook.