Goud en zilver voor moeder en dochter, Els en Britt!

01.02.2015 - ESAK toonde zich op het PK cross in Duffel. Onze crossploeg, bestaande uit 7 mannen en 7 vrouwen keerde huiswaarts met een zilveren (seniore Britt) en een gouden (master Els) medaille.

ESAK mannen: Niels zesde in korte crossRik snelde in de zeer druk bezette wedstrijd van de eerstejaarspupillen jongens naar de 38ste plaats. Merijn deed even later zelfs nog beter: 24ste finishte hij bij de tweedejaarspupillen op het zware parcours. Nelson mocht debuteren bij de cadetten en hij deed dat bijzonder goed. Hij werd 32ste in totaal. Een sterke prestatie gezien het feit dat hij nog maar eerstejaars is. In de korte cross vonden we twee ESAK-mannen terug: Niels liep na een zeer constante wedstrijd naar de zesde plaats en Mattias werd 25ste. Bart haalde in de lange cross de elfde plaats binnen. Bij de masters 50+ liep Alex naar de 21ste plaats in totaal.