27e scholenveldoop van Essen

23.09.2015 - Ook dit jaar organiseert Esak, tijdens de Vlaamse week van de Scholenveldloop, de jaarlijkse Essense Scholenveldloop in het sportpark Hemelrijk.

Reeds voor de 27e maal zullen een 500 tal sportievelingen van de partij zijn op de scholenveldloop. Heel wat Essense kinderen hebben in al die jaren deelgenomen aan deze traditie en het blijft ook elk jaar een heel gezellige en sportieve bedoening. Sinds een aantal jaar betrekken we ook het secundaire onderwijs bij de scholenveldloop en dit door een heuse aflossing van 4 x 300 meter te lopen. Ook de strijd tussen de leerkrachten van e verschillende scholen is ondertussen traditie en elk jaar wordt er hard gestreden en lopen de leerkrachten zo hard ze kunnen tijdens hun aflossing om die felbegeerde beker mee naar school te kunnen nemen. De leerkrachten worden steeds heel luid aangemoedigd door hun leerlingen en dat zorgt voor een unieke sfeer.Hopelijk mogen we ook dit jaar weer heel wat leerlingen ontvangen en wordt het ook dit weer een van de meest sportiefste dagen in Essen.

Alle informatie over deze 27e editie van de scholenveldloop vind je <a href=http://www.2910essen.net/esak/scholenveldloop.php>hier</a>


27e scholenveldoop van Essen