AAS-finale gaat door onder een stralende Essense zon.

26.09.2015 - Vandaag vond op onze piste de finale van het AAS-criterium 2015 plaats. Maar liefst 171 atleten hebben deelgenomen.

Na de officiƫle wedstrijd was er een ludieke aflossing waar de atleten van alle categorieƫn aan konden deelnemen en een 8 x 100 meter moesten lopen. Deze afstand moesten ze niet zo maar afleggen, neen, ze moesten telkens meer spullen meenemen. De eerste vertrok met 1 attribuut en de laatste kwam aan met 8 attributen. Een leuk intermezzo in afwachting van de grote prijsuitreiking. En dan was het zo ver. Eindelijk werden al die atleten die heel de zomer zo hard gewerkt hadden om in de einduitslag te komen hun welverdiend aandenken. Categorie per categorie mocht naar voor komen en iedereen kreeg een pracht van een trofee. Ook de bekers voor de verschillende clubklassementen werden natuurlijk uitgedeeld en als grote apotheose was er natuurlijk ook de uitreiking van de trofee voor de vereniging die het algemene klassement gewonnen had. Dit jaar waren het de atleten van Kapellen die deze felbegeerde trofee mee naar huis mochten nemen. Het was een heel geslaagde finale met veel gelukkige en blije gezichten en de voorbereidingen voor de AAS 2016 kunnen van start gaan.In ons fotoalbum vind je heel wat leuke foto's van de finale en de volledige uitslag van de wedstrijd is <a href=http://www.2910essen.net/esak/Uitslag26092015.pdf>hier</a> terug te vinden.